Singel, särbos, sambo. Hårfin 25 år!

01 Oct Singel, särbos, sambo. Hårfin 25 år!

Ja, det känns lite smått otroligt men nu är det ett kvarts sekel sedan Hårfin startade.

“Hösten -89 öppnar tre orädda förhoppningsfulla och smått naiva frisörer Hårfin. Vi har inte så mycket erfarenhet men en hängiven passion för hår och det räcker långt. Vi har kul på jobbet och Bankeryd gillar oss. Snart har 3 frisörer blivit 6 och några år senare 9. I en miljö fylld av glädje inspiration och kunskap föds idéen att öppna ett litet Hårfin i Jönköpings city.
Sagt och gjort (idéer ska man ju inte lägga på lager) snart kunde vi öppna Hårfin City på Smedjegatan i Jönköping. Vi hade blivit särbos. Spännande att kunna jobba ena dagen i Bankeryd och nästa i Jönköping. Vi hade kul på jobbet och Jönköping verkade också gilla oss.
Men som för de flesta särbos saknade vi varandra och att inte få träffas varje dag. Dags att flytta ihop. Sambos!! Nu behöver vi hitta en lokal som rymmer både Bankeryds och Jönköpings frisörer kunder och prylar.
Den 4 Augusti flyttar vi in i en fantastisk lokal med en härlig blandning av av gammalt och nytt, från Bankeryd och Jönköping. Somliga saker har varit  med ända sen start… eller är det kanske bara undertecknad. Ja ja, vissa saker måste ju bytas ut och förändras på 25 år. Vi är inte lika oerfarna och naiva som när vi öppnade för 25 år sedan, men en sak är den samma – vår hängivna passion för hår”.
Välkomna till oss på Hårfin
Malin Appelberg

No Comments

Post A Comment