Modell för en dag

21 Oct Modell för en dag

De allra flesta av oss har nog någon gång drömt om att få vara modell. Att leva i den glamorösa och flärdfulla värld man ser på Top Model. Få hår och make fixat varje dag, prova och bära det snyggaste kläderna. Men de flesta av oss har nog insett att det inte är riktigt så glamoröst i verkligheten.
Att få vara ” Modell för en dag ” visade sig däremot vara väldigt populärt.
Vi fick in massor av ansökningar och det blev riktigt svårt att välja men till sist bestämde vi oss för Sofie. En tjej som i november ska börja jobba igen efter sin mammaledighet. Alla vi som varit där kan känna igen sig i känslan av av att inte ha någon koll på vad som gäller i modevärlden efter att ha varit mamma på heltid och kanske inte haft varken tid, ork eller pengar att satsa på sig själv.
När Sofie dök upp lite smått nervös på lördags morgonen visade sig att vi gjort ett utmärkt val. Tjock bra hår, fräsch frisk hud en bra figur. Helt enkelt en grundsnygg tjej som behövde en uppfräschning. Dessutom gav hon oss inga begränsningar. “Gör vad precis vad ni vill, jag  tänker bara njuta av den här dagen” sa hon till oss.
Matilda från Goldwell satte saxen i Sofies långa hår, färgprover visades och diskuterades fram och tillbaka.
Natalie från Parelle var lyrisk över Sofie “Det här är ett ansikte som kan bära upp höstens starka färger”.
Kinna och Kajsa från Bobbys kom upp och tittade på förvandlingen med jämna mellanrum, alltid med ett nytt plagg med sig för att se om det kunna vara rätt stil.
Å visst blev det rätt! Inte en ny stil utan bara Sofie på sitt allra snyggaste vis. För det är det styling det handlar om. Inte så mycket att göra om, utan att plocka fram det bästa ur någons personlighet. Förstärka det som redan finns, kanske bara lite dolt under en trött yta.
“Var dej själv, alla andra är redan upptagna”!!

För alla er som inte fick chansen på vårt öppna hus – Boka en Stilkväll med kompisgänget! Det ger massor av bra tips och inspiration på hur man just kan hitta sin egen stil och bli sitt allra vackraste jag.

Sofie_before_2         Sofie_before_1

Sofie_klipp   Sofie_kam Sofie_colour   Sofie_spegel  Sofie_nacke   Sofie_klar_2

No Comments

Post A Comment