Produkter

Vi jobbar enbart med produkter från ledande företag inom hårvårdsbranschen. Våra leverantörer är Goldwell, Morrocanoil, American Crew och Evo. I deras sortiment finns högkvalitativa produkter för alla hårtyper. Genom vårt samarbete med dessa företag får vi även kontinuerligt möjlighet att utvecklas och lära oss nya tekniker och upptäcka nya trender. Vi känner väl till alla produkter vi jobbar med och kan därför alltid ge dig personlig rådgivning om vilken produkt som passar din hårtyp bäst.

 

Goldwell
Goldwell är en av de ledande aktörerna på den professionella hårvårdsmarknaden i Sverige. Vi har jobbat med deras produkter sedan Hårfins start för 25 år sedan.
Morrocanoil
Håroljan alla talar om. Den innehåller en unik formula som stärker sprött hår och samtidigt reparerar skadat hår. De som börjat använda den byter inte. Serien innehåller även fler stylingprodukter, schampo och balsam.

American Crew
American Crew är ett livsstilsmärke speciellt för män. Professionell hårvård, med produkter inom segmenten hårvax, schampo, balsam och rakning.

Evo
Evo är en innovativ, professionell tillverkare av hår- och skönhetsprodukter helt fria från sulfat, paraben, DEA, TEA, och propylenglykol. Produkter som ger professionella resultat med respekt för miljön.

 

Date

September 01, 2014